Friday, March 23, 2007

Links

Kheb links toegevoegd.
Oh ja,..en ook maar gelijk een fotoblog begonnen.

Thursday, March 22, 2007

Kaarsjes










zo,.....ken Pluis weer ff 2 maanden vooruit!!!!
hé ....zelfs stoere bassisten hebben feelings hoor,. ;-)
xx

Thursday, March 15, 2007

What's new on B-Pod?

Wat,..kenne jullie dat nog niet??,... de B-Pod!!! Man ik heb 'm al jaren...!!
Losers hebben een I-pod,....long live the B-pod.

Nou, ja, ..eigenlijk is mijn B-pod (Bert's pod, maar mag ook als Bass-pod worden gelezen) een eenvoudige mp3 speler die een beetje stoer wil doen tegenover alle I-pod bezitters.
Maar vaak werkt het wel en is men erg onder de indruk van mijn B-pod. (zolang ze 'm maar niet zien en niet te veel naar de technische snufjes vragen).

Op mijn vroegere sites gaf ik zo af en toe aan wat er nieuw op mijn MP3 speler stond.
Dus vanaf nu, ...zo af en toe; ...What's new on my B-pod!!

Standaard probeer ik op de 1 GB ruimte altijd iets van mijn `all-time-favourites` te hebben staan. Dat gaat dan (at this moment) om;
Venice
Beth Hart
Queen
Linkin Park
Tom Waits

Daarnaast varieert het heel erg.
Nu heb ik er veel van Pink Pop bands op staan, om in the mood te komen..!!
Dus; Evanesence, Stone Sour en de geweldige band "30 seconds to Mars" (verschrikkelijke naam overigens...)!!
Ik zag ze vanochtend (hé,..kheb griep hè....kben zielig..!!) op MTV en dacht eigenlijk dat het "My Chemical Romance" was,.... maar ..hé....we hebben er dus wéér een kikkuh band bij, ...die óók nog eens op de maandag van Pink Pop speelt!!!!

Oh ja,...en er staan altijd wat mp3's van Coverage, Acoustic Brew en R.C. Henry op mijn B-Pod,...just to keep me up-and-runnin'.....!!

Zodra ik mijn MP3speler (jullie weten er nu toch alles van...) weer ga updaten komt er weer een "B-Pod-Update"..!!!!! (and forget all about any MP3players I might have had),......"

Monday, March 5, 2007

Linkin Park op Pinkpop



Yessss,... LP komt!!!!!

Vaak worden kinderen beïnvloed door hun ouders qua muziek. Ik ben in de gelukkige positie dat ik een zoon en een dochter heb die minstens net zoveel van muziek houden als Coby en ik. Amy is haar K3 periode nu een beetje voorbij en houdt het nu (in de auto tenminste) op Marco Borsato en Venice (daarbuiten is het vooral de kinderband Kus). Nick is, met zijn bijna 14 jaar, iets heftigere muziek gewend. En ik moet zeggen dat de muziek die hij luisterd mij ook erg aanspreekt. Zo is er bijv. Fall Out Boy met o.a. This aint a scene, ...echt geweldig!!!! En verder heeft Nick mij kennis laten maken met o.a. My Chemical Romance, Evensence en Stone Sour!!!!

Maar door Nick ben ik echt een "die-hard-fan" geworden van Linkin Park. Hoe deze mensen rap en rock combineren is (in mijn oren) hoe vele jaren terug Miles Davis jazz en rock samenvoegde in de nu wel bekende term "fusion" (=samenvoegsel)!!

Maar terug naar het begin; Linkin Park komt voor Pink Pop naar Nederland!!!! En Nick en ik gaan het zien/horen/beleven!!!!! We gaan alleen maandag. Drie dagen Pink Pop is teveel voor een 40+ man en een 16- zoon...!! ;-)

...en voor de kenners,...ik denk (I am sure) dat we in de pit gaan...!!!....

Friday, March 2, 2007

Afscheid van Ron


Morgen spelen we voor het laatst met onze gitarist Ron!!
Ron heeft zeer goede privé-redenen met de band te stoppen. Maar het valt toch wel zwaar.
Ron was/is a part of the Coverage-family!!
Zonder te veel woorden; we gaan morgen (zaterdag) voor het laatst met hem optreden...!!!
En we gaan er een feest van maken!!!

Ron, bedankt voor je inzet en je enthousiasme,.... we zullen je missen en hopelijk kunnen we morgen nog laten zien waar jij altijd in iedegeval de band mee wist up-te-pimpen!!!!! Qua gitaarspel, hoeden, pruiken,....enz. Ik wil ze morgen allemaal zien!!!!...

Fotootje..!!!

Eindelijk een foto van Acoustic Brew!!
Genomen in Café Jeans (thnx to Cas)
Klik op de foto voor een vergroting.