Friday, July 20, 2007

Slechte tijden

Lag het aan het stukje dat ik hiervoor heb geschreven? Of was het "toeval".
Robert Plant blijft irritant in m'n hoofd doorzeuren,... "Good times bad times, you know I had my share...."...!!!!
Ik heb gisteren iets gedaan wat ik nog nooit heb gedaan of hoeven doen. En ik baal er goed van....! Ik heb een optreden afgezegd!!!!

We zouden met Coverage spelen in Renesse. Op de Coverage site heb ik er de laatste keer dat we daar speelden uitgebreid verslag van gedaan. Het was leuk toen!!

Maar goed, ik heb iets verkeerd gegeten, gedronken of opgelopen,...whatever....
Maar ik voelde me rond half3/3 uur 's-middags al niet zo lekker en het werd rond vier uur steeds erger. Daarna thuis een halve apotheek en minstens 3 liter water ingeslikt en gaan liggen. Helaas mocht het niet baten. De misselijkheid, maagkramp en het draaien in mijn hoofd bleef en werd zelfs iets heftiger. ....En toen heb ik afgezegd!!!!!

Ik hoop dat mijn bandmaatjes het mij kunnen vergeven. Het is gewoon onwijs fok als er 5 man ongewilt, door mij, een optreden moeten afzeggen. En ook fok voor de zaaleigenaar, die gisteravond dus plots geen live-band had!!

Het was geen makkelijke beslissing. Gisteravond baalde ik!! Ik heb nog veel "fok", "shit" en "damn" gezegt en hier en daar nog wat ernstige ziektes verkondigd. Gisteravond waren het "Bad Times".

Ik ben nu op een water-venkelthee en droge cracker dieet. Want morgen spelen we in O'sheas, Eindhoven. En ik wil eigenlijk nooit meer een optreden af hoeven te zeggen!!

Sunday, July 8, 2007

Goede tijden

Nick is nu een paar daagjes weg met schoolkamp.
Het is opeens onwennig stil op zolder!! :-(
Maar hé, ik heb Coby en Amy nog!! Lekker naar het Kruikje geweest gisteren (zie High Life) en vandaag druk bezig geweest met Coverage. We hebben een nieuwe demo waarvan fragmenten van 4 nummers online staan. En we zijn bezig met een hoesje voor de nieuwe demo.

Vorige week is Nick mee geweest naar een oefenavond van Coverage. Ik maakte me zorgen dat hij het niet echt zou uithouden, drie uur rondhangen in onze herrie!!
Maar hij vond het helemaal geweldig. Was hij niet op kamp geweest, zou hij a.s. dinsdag weer mee komen. Hij is ook als een waanzinnige aan het oefenen en ik ben als een waanzinnige nummers aan het uitzoeken voor hem (laatste nummer "these little things give you away" van Linkin Park!

Acoustic Brew ligt ff op z'n gat omdat Ruud nu op vakantie is en als hij terug komt gaan wij twee weken naar Zuid-Frankrijk!! Maar ik kan jullie verklappen dat we een flink aantal hele gaafe ideeen voor nieuwe nummers hebben!!!

Good times are ahead!!!!