Sunday, August 26, 2007

Nieuwe tijden

Had ik het hiervoor over goede tijden en slechte tijden,.... nu komen de nieuwe tijden. In familiesfeer gaat het nog steeds niet goed, maar daar wil ik hier niet over uitbreiden. Nieuwe tijden omdat na deze komende week de kids weer naar school gaan en ouders van kids van deze leeftijd weten wat dat inhoud. Schoolspullen kopen, boeken kaften, afspraken maken en vooral de agenda voor het komende jaar goed plannen en invullen.

Maar het betekend ook een nieuwe muzikale her-start. En die is dit weekend begonnen!!

Als eerste hebben we vrijdagavond met Acoustic Brew geoefend. We hadden al lang niet meer gereperteerd en ik had er een hard hoofd in. Coby en ik hadden vanwege de familie-dingetjes ook niet echt de tijd gehad om het oude repertoire weer door te nemen. Maar het ging mega-goed. Heerlijk om weer gewoon back-to-basic te spelen met gitaar, bas en zang. Ook de nieuwe ideeen klonken al gelijk goed. En mijn Dean klinkt weer snorrend als een grote vette krolse kater,...geweldig!!

Gisteren met Coverage op een bruiloft gespeeld. Bruiloften is niet echt nieuw in ons pakket, maar toch willen we wat meer van dit soort dingen gaan doen. Dat betekend natuurlijk wel dat het repertoire iets aangepast moet worden, maar dat gaat eigenlijk best goed. Liepen we bijvoorbeeld eerst nog aan te hikken tegen een "Hazes-nummer" als Bloed Zweet en Tranen, nu blijkt dat dat nummer muzikaal gezien gewoon pure blues is,...niks geen Hit van Nederlandse bodem. Dus mocht je trouwplannen hebben, geef ff een seintje.

Zodra ik mijn PC weer op orde heb (na de tienduizendste crash)ga ik de coverage-site weer updaten.