Monday, March 31, 2008

Het Zoldertje, Mijn Bovenkamer, Low life On Four Strings

en zo sterft een derde weblog een te vroege dood,....!!
...maar je kunt de vooruitgang al haast niet bij benen, laat staan stoppen!!!

Er is een nieuw, zeer toegankelijk, medium bij gekomen. Al je familie, vrienden, bekenden, kenissen en collega's samen op één plek, als waren we bijen die vrolijk om onze bijenkorf (onze wereld) rond zoemen. We krabelen elkaar, telen tikken uit,... en we vertellen over ons dagelijks leven, laten elkaar onze favorite videoclips van YouTube zien,.. het houd zelfs bij wanneer jou hyves-vriendje/vriendinnetje jarig is!!!

Op Hyves voel ik me minder gedwongen om een log te schrijven, want ik kan ook andere dingen delen, zoals muziek via YouTube!! Of foto's via mijn High Life,...(die hou ik verlopig wel online!!!).

Dus weer een afscheid van mijn weblog,... duurde niet echt lang, maar het was fun!!!
Net als "het Zoldertje" en "Mijn Bovenkamer" heb ik fijne avonden beleeft om via de site mijn gevoelens op de cyber-highway te gooien,...!

En er zijn zelfs mensen (dankje Ron en Nathalie) die regelmatig terug kwamen!!! Leuk als mensen op je stukjes reageren. Zelf moet ik bekenen ook haast geen tijd gehad te hebben om alle weblogs bij te houden!!!!

Nu doe ik me ding op Hyves,.... en weer gooi ik me hele leven te grabbel op internet,.... !! Toch eens met die psychiater gaan praten!!!!!

Thnx, dag, doei, tot gauw,.....