Monday, March 5, 2007

Linkin Park op Pinkpop



Yessss,... LP komt!!!!!

Vaak worden kinderen beïnvloed door hun ouders qua muziek. Ik ben in de gelukkige positie dat ik een zoon en een dochter heb die minstens net zoveel van muziek houden als Coby en ik. Amy is haar K3 periode nu een beetje voorbij en houdt het nu (in de auto tenminste) op Marco Borsato en Venice (daarbuiten is het vooral de kinderband Kus). Nick is, met zijn bijna 14 jaar, iets heftigere muziek gewend. En ik moet zeggen dat de muziek die hij luisterd mij ook erg aanspreekt. Zo is er bijv. Fall Out Boy met o.a. This aint a scene, ...echt geweldig!!!! En verder heeft Nick mij kennis laten maken met o.a. My Chemical Romance, Evensence en Stone Sour!!!!

Maar door Nick ben ik echt een "die-hard-fan" geworden van Linkin Park. Hoe deze mensen rap en rock combineren is (in mijn oren) hoe vele jaren terug Miles Davis jazz en rock samenvoegde in de nu wel bekende term "fusion" (=samenvoegsel)!!

Maar terug naar het begin; Linkin Park komt voor Pink Pop naar Nederland!!!! En Nick en ik gaan het zien/horen/beleven!!!!! We gaan alleen maandag. Drie dagen Pink Pop is teveel voor een 40+ man en een 16- zoon...!! ;-)

...en voor de kenners,...ik denk (I am sure) dat we in de pit gaan...!!!....

5 comments:

Nathalie said...

De K3 periode... die begint bij mij net! ;-)

Anonymous said...

LP rulezzz!! ;-)

Anonymous said...

Voor Nicks Sinterklaas-surprise heb ik me even verdiept in LP. Niet helemaal niet mijn stijl... ;-)
Maar alles wat je met je kinderen kan delen is onbetaalbaar!

Anonymous said...

en dat is natuurlijk bigbro-ron en niet afscheid-van-genomen-gitarist-Ron, voor de duidelijkheid... ;-)

Nathalie said...

@Ron: gelukkig dat je het even opheldert, want ik dacht al...
@Bert: hee! je had meer updates beloofd!