Monday, April 30, 2007

't Kruikje

Ja,...ik hou me op deze site in principe bezig met bas-dingetjes. Dus niet met de perfecte day-after een geweldig optreden. Want niks is lekkerder dan bijkomen bij "het Kruikje" in Kijkduin. De kids spelen in het zand en de zee en Coby en ik met een espresso of een koud biertje op het terras,...maar daar kan ik het hier dus niet over hebben,..heeft niks met bas-dingetjes te maken!!!

Het voordeel dat we vaak in het Kruikje vertoeven is dat je de mensen leert kennen. Natuurlijk worden hier vele Instant-band sessies gehouden en Coby is dus helemaal kind aan huis. Komende zondag doet Acoustic Brew voor het eerst een mini-optreden hier...(hé, dus toch een bas-aanknopingspunt).

En het "Kruikje-stukje" wordt hier helemaal gerechtvaardigd vanwege het feit dat we vandaag Roon en z'n vrouw hier tegen kwamen en gezellig hebben zitten kletsen onder het genot van bier en koffie. Want Roon is toevallig wel de bassist van Coby's band Crossroads en broer van mijn oude vriend en gitarist Geer van Dien, uit de tijd dat we samen in Mainstreet speelden.

Dus vanaf nu mag het Kruikje geheel legaal op mijn Low-life verschijnen....!!

Gevolgen van een crash

Nee, wees gerust,...de auto is nog heel en ik ook trouwens.
De crash is die van mijn laptop, vorige week. Nog steeds loop ik tegen dingen aan die ik nu opeens niet meer kan. Bijvoorbeeld het updaten van de Coverage Newsflash. Mijn ftp-programmaatje onthield de inlogcodes van de site, dus ik was met één klik online en ingelogt. Maar net zoals alle data op m'n laptop is ook het ftp programma en zijn dus ook de inlog codes foetsie...!! Backup??? Wat is dat ook al weer....oh ja, zoiets wat je eigenlijk altijd moet doen maar nooit de tijd voor neemt...!!

Anyway,...ook ben ik de drivers van mijn bluetooth usb stikkie kwijt (CD moet ergens liggen, maar waar...???). Die bluetooth-stick had ik aangeschaft omdat het usb-kabeltje van m'n Sony Ericsson niet echt meer wilde connecten. Op de site van Sweex (de leverancier van die blauwtandstok)zijn helaas (nog) geen drivers voorradig.
Al mijn "highlife" en "Coverage-backstage" foto's blijven verlopig dus nog ff op mijn GSM staan (en ik heb weer een paar leuke!!!) en de Coverage Newsflash brengt nog ff alleen oud nieuws.

Gelukkig is mijn "Lowlife" een online aangelegenheid, dus dat kan ik van elke willekeurige internet-PC bewerken. En gelukkig kan ik nu dus ff hier mijn ei kwijt om te zeggen dat ik weer een waanzinnige avond heb gehad met mijn vriendjes en vriendinnetje van mijn bandje Coverage. Er is niks mooiers dan met een groepje vrienden muziek te maken voor een publiek dat lekker uit z'n dak gaat!!
En hoe kun je de ochtend na koninginnenacht beter afsluiten dan met; HOERA, HOERA, HOERA,...!!
(al is het deze keer niet voor Bea, maar voor mijn band-maatjes!!! Khou van jullie!!)

Wednesday, April 25, 2007

Logo Acoustic Brew


Het logo van Acoustic Brew...!!!! Gaaf hè..!!

Thursday, April 19, 2007

Bedankt Sloggi


Sloggi maakt gratis reclame voor mijn beide sites.. ;-)

Monday, April 9, 2007

Bas-A-Beck


Mijn neef Martijn is begonnen aan zijn eigen lijn plantebakken; de PLENT-A-BECK. Op de site van Pieuwvogel zijn eerdere modellen te bewonderen. Voor mij is de eerste echte BAS-A-BECK nu te bewonderen. Mooi detail,...je kunt er echt op spelen. We zijn zelfs nog even bezig geweest om 'm te stemmen. Volgens mij is de uiteindelijke stemming west-Haags-erotisch.

Monday, April 2, 2007

Van Dale sucks...

trots (bn.)
1 vervuld met een gevoel van eigen grootsheid => dat is mijn eer te na, fier, met opgeheven hoofd
2 [pej.] hoogmoedig, verwaand
3 tevreden over wat men bezit of wat men bereikt heeft => groots, zijn neus krult
4 (van zaken) indrukwekkend


Van Dale sucks.... trots = Coverage

Sunday, April 1, 2007

R.C Henry part two,...

R.C. heeft me laten weten dat de opnames van 'Sidewinder' zo ver gevorderd zijn dat mijn input wordt verwacht.

Eind deze week krijg ik een CD met de eerdere dobro-opnames die ik al had, maar nu met drums en percussie,...en daar mag ik me dan op uit leven,...... Volgens R.C. is het nu al waanzinnig gaaf,....!!!!

Ken je nagaan wat ut wordt als IK ga bassen,.... (geintje, ofcourse....)!!!