Monday, April 30, 2007

't Kruikje

Ja,...ik hou me op deze site in principe bezig met bas-dingetjes. Dus niet met de perfecte day-after een geweldig optreden. Want niks is lekkerder dan bijkomen bij "het Kruikje" in Kijkduin. De kids spelen in het zand en de zee en Coby en ik met een espresso of een koud biertje op het terras,...maar daar kan ik het hier dus niet over hebben,..heeft niks met bas-dingetjes te maken!!!

Het voordeel dat we vaak in het Kruikje vertoeven is dat je de mensen leert kennen. Natuurlijk worden hier vele Instant-band sessies gehouden en Coby is dus helemaal kind aan huis. Komende zondag doet Acoustic Brew voor het eerst een mini-optreden hier...(hé, dus toch een bas-aanknopingspunt).

En het "Kruikje-stukje" wordt hier helemaal gerechtvaardigd vanwege het feit dat we vandaag Roon en z'n vrouw hier tegen kwamen en gezellig hebben zitten kletsen onder het genot van bier en koffie. Want Roon is toevallig wel de bassist van Coby's band Crossroads en broer van mijn oude vriend en gitarist Geer van Dien, uit de tijd dat we samen in Mainstreet speelden.

Dus vanaf nu mag het Kruikje geheel legaal op mijn Low-life verschijnen....!!

1 comment:

Nathalie said...

In 't Kruikje was het supergezellig gisteren!!