Sunday, December 23, 2007

Oude soul

Kennen jullie The Isley Brothers?? Ik kende wel de naam, maar dacht niet hun muziek te kennen.

Nou volg ik dagelijks de geweldige DJ's en de andere geweldige mensen/acties in en om het glazen huis op het Plein in Den Haag. Een waanzinnig goeie actie die 24/7 live is te volgen op http://seriousrequest.3fm.nl/page/07_live

Ze draaien oa. tegen betaling verzoeknummers. Van de week bood iemand ruim 100 euro voor het nummer The Highways Of My Life. De DJ's gingen uit hun dak en zeiden "die hadden we nog wel voor niks gedraaid!!". Dus ik denk, wow, dat moet dus wel erg goed zijn,...en ehh, ik moet zeggen... sjips,...wat een heerlijke mooie soul ballad!!!! Dus als voorstander van het delen van alles wat je kan delen (file-sharing dus!!!), ging ik op zoek naar een CD van The Isley Brothers en vond deze ook. Greatest Hits!!

En wat blijkt,...eigenlijk ken ik The Isley Brothers heel erg goed!!! Ze hebben megahits gescoord als; Harvest For The World, Caravan Of Love, Love The One You're With, Behind A Painted Smile, That Lady en This Old Heart Of Mine,..., maar het mooiste nummer is toch wel The Highways Of My Life (vind ik)!! Dus deze dudes hebben vele jaren mijn jonge onervaren trommelvliezen gestreeld terwijl ik het niet eens wist!!

Heerlijk,...weer een muzikale vondst rijker!!!!!!

Sunday, December 16, 2007

Coverage in O'Sheas Vlaardingen

Ik had in het begin van de avond eigenlijk weinig zin. Ik was moe, veel dingen in m'n hoofd, kortom, gewoon geen goeie manier om aan een optreden te beginnen.

Nou heb ik wel vaker stukies geschreven over O'Sheas Vlaardingen, meestal redelijk tot zeer positief,...en heel soms over avonden dat ik eigenlijk liever niets wilde schrijven!!
Vanavond moest een uitsmijter worden want het is onze laatste gig dit jaar!!!

Ik geloof nu heilig dat er een Coverage-engeltje ergens daarboven zweeft,...De band heeft nog nooit zo lekker gespeeld én we hadden nog nooit zo'n kikkuh publiek!!!

Er was eerst twijfel of we 2 of 3 sets zouden doen. Uiteindelijk werd besloten om toch 2 sets te doen. Maar ja, ..de avond was zo gaaf (band en publiek) dat we uiteindelijk 8 (ACHT) toegiften hebben gegeven,... dus bijna toch een derde set!!

Maar die toegiften waren voor de mensen in de zaal!! Omdat het een geweldig feest was. Omdat iedereen een good time had!!

Dit is waar we het voor doen,... veel lol, veel publiek en veel muziek!!

Aan iedereen aanwezig tijdens ons optreden; bedankt!!! Jullie hebben het een waardige afsluiter gemaakt van 2007!!!

Saturday, December 8, 2007

Peo Kindgren

Nee,.. ik had ook nog nooit van hem gehoord!! Maar dat is het mooie van YouTube.
Ik was, na een weekje ziek thuis en nu met een zieke Coby op de bank en een Amy die klaagt over hoofdpijn, in een "kwil ff relaxen" bui!! Uiteraard na zorgzame maatregelen zoals een grote pan verse zelfgemaakte groentesoep, kopjes thee, biscuitjes en de oh zo heilzame kusjes, love you's en 'roep je me als er iets is...'!! En dan zit zit je achter je PC en denkt; ja,...wat nu??

Ik heb heerlijk van alles bij YouTube zitten intikken.... 10CC, Bee Gees, Beatles, (en via hun kom je zelfs bij Helen Shapiro). Heerlijk back in time,...en dan klik je bij The Beatles op Michelle en zie je een link naar ene Peo Kindgren,...zo, die speelt een leuk stukkie gitaar!! En dan klik je verder,.. (Yeahhh,...YouTube for President!!).
Je kan met YouTube ook een playlist maken (leerde ik van Nick) door op het plusje te klikken!! En dus geniet ik nu al ruim drie kwartier van Peo!!

Natuurlijk zijn er duizenden zoals Peo. Mensen die heel mooi pop nummers op een enkel spaans gitaartje kunnen spelen!! Maar ik viel nu ff voor Peo en ik kan hier uren naar luisteren cq kijken!!

Mocht YouTube niet kandidaat zijn for President dan stem ik op Peo,....
Allebei vind ik ze geweldig,.....

BTW; luister en kijk eens naar zijn versies van 'Georga on my mind' en 'Scarborough Fair',.... (need not say more...!!)

Monday, December 3, 2007

Substitute for Chris

mijn GSM camera was leeg op hét moment,....
okay, ...dan maar second best,... ;-)