Wednesday, October 17, 2007

Spannend!!

Morgen is het zover. Eigenlijk is het nog top-secret, maar ik laat het alleen jullie ff weten! ;-) ...Acoustic Brew gaat morgen in het Musicon oefenen!!!

Tot nu toe hebben we alleen thuis geoefend en dan is het bij een optreden, met microfoons, versterkers en P.A. op eens heel erg anders!!!
Vandaar dat we morgen een keer semi-live gaan spelen in Musicon. Gewoon ff wennen (voor Ruud en mij) aan de zangmicrofoons (en meedoen met oehhhs en ahhhs,...) en het "hard" spelen van rustige muziek!
We hebben gemerkt dat het niet meevalt om een balans te vinden tussen rustig/saai en uptempo/te_hard!! Maar ja, thuis speel je over mini-versterkers en de zang is gewoon onversterkt!

Dus morgen de grote AB-doop!!! We moeten nog aan een hoop numers werken dus het wordt "echt werken" morgen!!! Daarna hebben we nog een week om details uit te werken om op 27 oktober klaar te zijn voor een echt volwaardig optreden van zo'n 3 kwartier voor een groot publiek!!

Maar so what, ik speel met de twee mensen waar ik het meest van hou (buiten mijn kiddo's), dus wat kan er nou mis gaan???....

Wij hebben er zin in!!!!!

5 comments:

Nathalie said...

Morgen? Da's vanavond al! Wauw, spannend. Veel succes. Hoe laat is het? Misschien kan ik nog even binnenvallen? (als we tenminste niet op bezoekuur gaan, m'n vader ligt in het ziekenhuis)

Nathalie said...

Ben ik nou gek of stond er toch al die tijd al oefenen? Hmm... 'k had echt begrepen dat jullie gingen optreden vanavond...

Maar misschien ben ik onbewust in die kist terecht gekomen en zat ik ineens ruim een week verder in de tijd... en dan zou het wel kloppen. *draait door*

Hoe dan ook: veel plezier/succes met oefenen vanavond en ik ga kijken of ik 27 oktober kan...

Bert v. Oorschot said...

Misschien was je in de war omdat er ook iets staat dat we semi-live gaan spelen,...

Het is volgende week geen openbaar optreden, dus je zal nog ff moeten wachten!!

Nathalie said...

Lekker is dat dan... *snif* Nu al je trouwe fans teleurstellen... Pff, jullie ook met je sterallures... ;-)

Ron said...

Maar hoe is het oefenen gegaan? Je moet wel blijven updaten hoor... ;-)